Technika Bérlése

Napi és heti időszakra kínálunk GPS egységeket, technikai eszközöket járművédelem, gyermekvédelem céljából, mellyel valós időben - számítógépén keresztül - nyomon követheti járműve, gyermeke mozgását egy adott időszakban és még nem is kell megvásárolnia a készüléket sem. Ha érdekli ez a szolgáltatásunk, magánnyomozónk tud ajánlani az Ön számára megfelelő technikai eszközt, hogy az megfeleljen a különleges követelménynek.

Megbízás menete

Kérjük érdeklődjön telefonon, hogy éppen rendelkezésre áll-e az adott eszköz. A bérelt eszközt személyesen kell tőlünk átvennie, illetve visszaszállítani a meghatározott időn belül. A bérlésről szerződést kötünk, és a technikai eszköz értékéhez igazodva kauciót kérünk, melyet az eszköz visszaszállítását követően visszaadunk.

A technikai eszközt azonnal használatra kész állapotban, feltöltve adjuk át Önnek a benne található SIM kártyával együtt. A valós idejű nyomon követéshez belépőkódot adunk egy Google Maps térképhez, amelyen láthatja az eszköz jelenlegi tartózkodási helyét.

Az általunk bérlésre kínált eszközök kereskedelmi forgalomban kaphatóak, kizárólag olyan célra használja azokat, amellyel nem követ el jogszabálysértő tevékenységet.
A bérbeadást követően az eszköz használatára vonatkozóan cégünk minden jogi felelősséget a bérlőre hárít, amennyiben azzal jogszabálysértő cselekményt követne el.

A részletekről kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.