Partnerhűség vizsgálat - Hűtlenség bizonyítása

Hűségteszt

 

Párja sokat marad el a családtól vagy hirtelen el kell mennie otthonról éjszakára? Sűrűbben telefonál vagy internetezik napközben vagy este a megszokottnál? Egyik napról a másikra megváltozik a viselkedése? Magánnyomozóinkkal megszüntetheti kételyeit és választ kap kérdéseire.

Partnerhűség vizsgálati szolgáltatásunk két részre osztható.

 

1.)    Jelenlegi partnere tevékenységének megfigyelése, különös tekintettel párkapcsolaton kívüli viszonyaira.

Ebben az esetben magánnyomozóink diszkréten és észrevétlenül megfigyelik, lekövetik partnerét az Ön által meghatározott időpontokban. Minden részletre kiterjedően dokumentálnak Önnek, így olyan, mintha Ön is részt vett volna a megfigyelésen, ellőttünk nem maradnak titkok.

Választ kaphat arra, hogy gyanúja alaptalan vagy megalapozott volt-e. Amennyiben megalapozott volt, abban az esetben kideríthető a „szerető” vagy az úgymond „zöld szemű szörnyeteg” személye.

Természetesen a hűtlenség és a vele járó tevékenységek kiderítésére sok módszer létezik, ezért a személyesen történő megbeszélést preferáljuk ebben az esetben is.

A rejtett, leplezett megfigyeléssel, titkos követéssel tudhatja meg a legtöbb olyan információt, amely – az eredmény függvényében – számos esetben kihatással lehet további életére, párkapcsolatára, vagyoni helyzetére, családi állapotára.

 

2.)    Hűségteszt végrehajtása egy adott személyre vonatkozóan

A hűségteszttel bizonyosságot nyerhet egy személy viselkedésével kapcsolatosan olyan mindennapi élethelyzetekben, amikor egy számára ismeretlen nő / férfi kísérli meg az ismerkedést vele. Ön megadja a hűségtesztelni kívánt személy napi programját, a többi ügynökeink feladata. A célszemély semmit sem fog észrevenni a tesztből, az eredményt minden befolyástól mentesen, saját érzelmi világa és személyisége alapján fogja produkálni és dönt arról, hogy viszonozza-e ügynökünk közeledését, valamint folytatja-e vele a későbbiekben a kapcsolattartást. Ügynökeink nem kirívóan és rámenősen közelednek, egy mindennapi élethelyzetet kihasználva lépnek kapcsolatba a célszeméllyel és elsődlegesen megfigyelik és leszűrik a kommunikáció során kialakult válaszokat, reakciókat. Ezt követően döntenek a további lépésekről, amennyiben a célszemély nem elutasító.

 

Bízza hozzáértő szakemberekre a dolgot, akik rendelkeznek a területen megfelelő technikai, szakmai gyakorlati háttérrel.

Egy esetleges hűtlenségről – amennyiben az a megbízás eredményességét nem befolyásolja, valamint a fényviszonyok lehetővé teszik – HD minőségű video- vagy fényképfelvételt is készítünk külön költség nélkül. Mi nem számítunk fel percenkénti videofelvételi vagy darabonkénti fényképkészítési díjat. Vigyázzon! Egyes magánnyomozó cégek percenként több ezer forintot is felszámolhatnak a videofelvételek készítéséért!

Figyelem!A magánnyomozó irodánk által készített jelentést a bírósági eljárások során akár döntő bizonyítékként is értékelhetik, melyre már számos alkalommal volt példa.

Magánnyomozóink a megbízásról egy komplett, átfogó és részletes jelentést adnak át Önnek a személy vonatkozásában, amely tartalmazza az összes olyan jellegű információt, amelyre szüksége van. Adathordozón, nyomtatott formában is mellékeljük az általunk készített, begyűjtött fénykép-, és egyéb felvételeket.

Megbízás menete

Ahhoz, hogy a partnere hűségével kapcsolatos megbízást megkezdjük, számos információra van szükségünk, amellyel Ön rendelkezik a személlyel kapcsolatosan. Ezen információkat Ön személyes megbeszélés keretében oszt meg magánnyomozónkkal, majd ezek alapján tájékoztatjuk, hogy a megbízás mennyibe kerül Önnek.

Lehetetlent és végrehajthatatlant irodánk – másokkal ellentétben – nem vállal fel, amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a megfigyelés, követés nem vezetne eredményre, vagy nem hajtható végre anélkül, hogy észrevegyenek minket, javaslatot teszünk az ügy más irányból történő megoldására.

Telefonon pontos árat a megbízási díjra vonatkozóan felelőtlenség és elhamarkodott dolog adni, hiszen a részleteket személyesen a legjobb átbeszélni, így a beszélgetésből Ön is láthatja, hogy kivel dolgoztat és mi is látjuk, hogy megbízói szándéka mennyire komoly. A személyes megbeszélés nem jelent Önnek elkötelezettséget. A megbízási díj alakulását számos tényező befolyásolja, amelyre csak a személyes beszélgetés során derül fény.