„Az információ hatalom, ha jól használod győzelem!”

 

Környezettanulmány, Háttérvizsgálat

 

Bízzon meg minket cég vagy személy likviditási hátterének, kapcsolatainak, illetve egyéb más velük kapcsolatos információk feltérképezésére egy velük történő esetleges szerződés megkötése előtt vagy más célból, legyen szó adatgyűjtésről ügyvédi iroda, cég vagy magánszemély részére üzleti partnerről, leendő üzletfélről, vagyonfelderítésről, vagyontárgyak adásvételét megelőző információszerzésről.

Kérjen egy mindenre kiterjedő, átfogó előéleti ellenőrzést mielőtt fontosabb lépésre szánja el magát egy személlyel vagy céggel kapcsolatosan. Ajánlott üzlettársak, üzletfelek ellenőrzésére, vezető beosztások, kinevezések előtt, megbízhatóság ellenőrzésére, kockázati tényezők kiszűrésére. Az általunk – kérésére akár leplezetten, akár nyíltan – begyűjtött információk vállalkozása, családja, magánélete, tulajdona védelmét szolgálhatja és megóvhatja Önt a későbbi kellemetlenségektől, meglepetésektől és anyagi veszteségektől.

Magánnyomozóink a környezettanulmány végén komplett jelentést adnak át Önnek a személy / vállalkozás vonatkozásában, amely tartalmazza az összes olyan jellegű információt, amelyre szüksége van. Adathordozón, nyomtatott formában is mellékeljük az általunk készített, begyűjtött fénykép-, és egyéb felvételeket.

Megbízás menete

Ahhoz, hogy a környezettanulmányt megkezdjük, szükségünk van a lehető legtöbb információra, amellyel Ön rendelkezik a személlyel / vállalkozással kapcsolatosan, amelyekből kiindulhatunk. Ezen információkat Ön személyes megbeszélés keretében magánnyomozónknak átad, majd – a kért információkhoz és a környezettanulmány típusához igazodva – tájékoztatjuk, hogy a megbízás mennyibe kerül Önnek. Telefonon pontos árat a megbízási díjra vonatkozóan felelőtlenség és elhamarkodott dolog adni, hiszen a részleteket személyesen a legjobb átbeszélni, így a beszélgetésből Ön is láthatja, hogy kinek adja megbízását és mi is látjuk megbízói szándéka komolyságát. A személyes megbeszélés nem jelent Önnek elkötelezettséget. A megbízási díj alakulását számos tényező befolyásolja, amelyre csak a személyes beszélgetés során derül fény, az alábbi árak tájékoztató jellegűek.