Jogi nyilatkozat, felhasználói szerződés

Felhasználási feltételek

1. Az alábbi felhasználási feltételek a www.magannyomozoiroda.hu weboldal és aloldalai (továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a  www.magannyomozoiroda.hu  weboldal használatával elfogad.


2. Felhasználás

Ön a jelen Felhasználási Feltételekben foglaltaknak megfelelően jogosult igénybe venni a jelen Weboldal által biztosított valamennyi szolgáltatást. Amennyiben Ön a jelen Felhasználási Feltételek rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a jelen Weboldal által biztosított szolgáltatásokat, úgy az Üzemeltető jogosult az Ön adatait és az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat előzetes értesítés nélkül törölni.


3. Cookiek

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor az Üzemeltető automatikusan kisméretű, esetenként az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat, úgynevezett cookiekat helyez el az Ön számítógépén. Ennek megtörténtéről Önt az Üzemeltető nem értesíti külön.


4. IP-cím regisztrálása

A Weboldalra való belépéssel az Ön számítógépének egyes paramétereiről, illetve IP-címéről naplófile készül. Az adatokat az Üzemeltető az irányadó jogszabályi előírásoknak megfelelően használja fel.


5. Szellemi alkotások

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

A Weboldalon megjelenő tartalmakat kizárólag a szellemi jogok jogosultjának az előzetes, kifejezett és írásbeli hozzájárulása esetén lehet felhasználni.


6. Az Üzemeltető felelősségének kizárása

A Szalóki Kft. szolgáltatásaival megbízása során nem követ el és nem nyújt segítséget bűncselekmény elkövetéséhez, attól teljesen elhatárolódik. Nem vállal továbbá felelősséget a Weboldal ideiglenes letölthetetlenségéből, egyéb hibáiból, az azon szereplő elírásokból, elütésekből vagy a Weboldal ideiglenes elérhetetlenségéből eredő károkért.

Az Üzemeltető minden esetben feltünteti, amennyiben a Weboldalon külső szolgáltató által szolgáltatott tartalmat jelenít meg, a szolgáltató megnevezésével, és/vagy a szolgáltató weboldalára/ a tartalom külső elérhetőségi helyére történő mutatással. Az Üzemeltető az ilyen külső tartalmakért, azok helyességéért, változásáért, a linkek hibájáért felelősséget nem vállal.


7. A Felhasználási Feltételek változása

Az Üzemeltető a Felhasználási Feltételeket jogosult előzetes értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

Az Üzemeltető a Felhasználási Feltételek módosulásának tényéről tájékoztatja a felhasználókat a Weblapon.

 

Budapest, 2013. január 1.