Elveszett, Eltulajdonított Szállítmányok, Értékek Felkutatása

 

Magánnyomozóink megkísérlik felkutatni az eltulajdonított szállítmányt, értéket. Legyen szó rakományról, járműről, gépekről, egyéb más termékről, mi mindent megteszünk, hogy felkutassuk.

Szakembereink a megbízás megkötését követően azonnal megkezdik a magánnyomozói tevékenységet, hiszen ilyen esetekben minden óra számít. A terepen történő adatgyűjtésen át a kapcsolatrendszert kihasználva könyörtelenül hajszát folytatnak az elveszett, eltulajdonított értékek felkutatásáért.

Magánnyomozóink az általuk begyűjtött információkról, megállapítottakról átfogó és részletes jelentést adnak át Önnek, valamint folyamatosan tájékoztatják a nyomozás aktuális állapotáról.

Megbízás menete

Ahhoz, hogy minél hamarabb megkezdjük az értékek felkutatását, szükségünk van az összes információra, amellyel rendelkezik az értékkel kapcsolatosan /utolsó ismert helye, vele kapcsolatba hozható személyek stb/. Ezen információkat Ön személyes megbeszélés, vagy telefonbeszélgetés keretében oszt meg magánnyomozónkkal, majd ezek alapján tájékoztatjuk, hogy a megbízás mennyibe kerül Önnek, azt milyen feltételekkel tudjuk felvállalni.